zondag 8 juli 2012

De 2000ste - with love

Dit is de 2000ste post op deze blog. Niet ter ere daarvan genoten we gisteren van een traditioneel schuurfeestje in de thuislanden. Een thema-feest (dat hadden we vroeger niet) rond het het woord Love,
Wat natuurlijk doet denken aan het fameuze kunstwerk op de JFK Plaza (nu ook wel: Love Park) in Philadelphia van Robert Indiana (die eigenlijk Clark heette maar uit Indiana kwam). Later nog verworden tot een postzegel en een Hebreeuwse variant. Overigens had ik ooit de kans er een uurtje rond te kijken - dat is de omweg waard.
Enfin, zo'n themafeestje levert bij de bezoekers vooraf veel keuzestress op. Maar velen kwamen met geslaagde verwijzingen naar de Summer of Love, Ban de Bom, Sandy Shaw op blote voeten, Blommenkinders, orginele spijkerbroeken zonder gaten maar met bloemstukken in de pijpen en nog meer sixties. En die stress is goed voor de dansvloer waartoe een passende band voor de witlofkisten stond opgesteld.
Het leuke van 2000 blogs is dat je steeds meer kunt gaat recyclen, dus hier voor de afterparty nog maar even de top-10 van schuurfeest danshits. Toen stond Rob Hoeke's meesterwerkje Down South part 1 nog niet op YouTube, nu wel.  En dan nog een correctie: ik beweerde gisteravond dat part 2 nooit gemaakt is, maar dat staat gewoon op de flipside. Geen wonder dat ik een carriere als DJ misliep.
Een reactie posten